Șanse mari pentru prelungirea și în 2018 a gratuității nelimitate pentru pensionarii din Buzău. Iată de ce

S-au tot dat semnale în ultimul an dinspre Palatul Comunal că pensionarii buzoieni nu vor mai circula gratuit și nelimitat cu autobuzele Trans-Bus.

S-a vehiculat un număr de 20 de călătorii gratuite cu care să fie alimentate lunar cardurile de transport ale pensionarilor.

Numai că sistemul electronic de validare a călătoriilor (e-ticketing) care ar fi permis o astfel de soluție tehnică nu e încă gata.

Trans-Bus a anulat licitația și lucrează acum la întocmirea unui nou caiet de sarcini, ce va fi urmat de licitație și implementare.

Citește și articolul: Astăzi, muncitorii au pus firma. Un nou magazin se deschide în Buzău

Numai că acest proces este unul de durată (șase luni minimum), astfel că pensionarii urmează, cel mai probabil, a fi chemați luna viitoare pentru a primi noi abonamente gratuite (fără limitarea numărului de călătorii).

Un astfel de proces s-a mai petrecut în luna aprilie când seniorii buzoieni au fost chemați fie la sediu, fie la casele de bilete de la gară și din Micro XIV cu buletinele și taloanele de pensii pentru a primi abonamentul.

Citește și articolul: „Ce drum e ăsta cu asfalt doar pentru o mașină ?”. Reclamație la adresa unui primar din Buzău

De amânarea introducerii sistemului e-ticketing vor beneficia și actualele taxatoare, care își vor păstra locurile de muncă.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Șanse mari pentru prelungirea și în 2018 a gratuității nelimitate pentru pensionarii din Buzău. Iată de ce

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.