Toma: „Am venit a treia oară!”

„Am venit a treia oară”, a spus, în glumă, primarul Toma după ce a vizitat din nou centrul de vaccinare de pe Bd. N. Bălcescu (după prima doză și rapel).

Vizita a fost filmată și difuzată pe facebook, scopul primarului fiind acela de a îndemna buzoienii să se vaccineze. „Dragi buzoieni, haideți să ne vaccinăm cu toții. E singura cale de a reveni rapid la viața de dinainte”, a spus edilul-șef (vezi VIDEO mai jos).

Încercarea primarului a avut și reacții negative.

„Vă respect ca primar, ați făcut multe lucruri bune în oraș, dar lăsați-mă în pace cu vaccinul. Cu cât încearcă mai mulți să mă convingă, cu atât devin mai suspicios”, i-a răspuns primarului un buzoian.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Toma: „Am venit a treia oară!”

 • Ala care i-a spus primarului ca nu vrea sa se vaccineze, ii dorim o virusare completa, eficienta si mai ales, de lunga durata.
  Dupa, mai discutam….(am vazut multi viteji care sunt intr-o lume mai buna si plina de verdeata, acum).

 • Partea buna, de când vaccinul este disponibil, este ca mor din ce in ce mai mulți doar din tabăra celor care zic ca nu exista virus deoarece refuza sa se vaccineze. Înainte mureau și nevinovați care deși se protejau erau expuși de inconștienți. Acum cine vrea sa aibă grija de viața lui, cel puțin in privința covid 19, știe ce are de făcut. In curând vor muri doar dintre cei nevaccinați. Un lucru bun ceea ce face primarul.

 • Cei deștepți din cercetare văd rezultatele vaccinarii din SUA, UK și Israel

 • Vaccinul asta costa mai mult decat o licenta Windows 10. Partile ”bune” sunt ca nu plateste omul direct, ci guvernele – deci vanzarea garantata, fara riscuri ulterioare pentru companie – despagubirile vor fi suportate de catre guverne, si unde mai pui ca are si cateva miliarde de potentiali ”consumatori” iar costurile de productie sunt cu minus cred, prin India sau pe unde le-or face. Se pare ca treaba e buna pentru Bill cam de la 70% vanzare, d-aia ne strofoaca astia. Prin segregare, presiune politica si sociala si posibil si economica in curand, pentru ca orice este acum posibil, asa cum ”nu erau” acum un an, incearca determinarea cresterii acestor vanzari. Actul medical tine de decizia si intimitatea fiecaruia, nu ar trebui promovocat asa cum nu trebuie nici provocat.

 • Bubuie inteligenta in unii,se pricep la toate, ba chiar urează virusare completa. Noi iti dorim o limpezire pe creier si o apretare permanentă.

 • Dacă a fost pe Bălcescu înseamnă ca a făcut Astra Zeneca. Aviz celor care strâmba din nas care aud de vaccin englezesc.

 • AstraZeneca ramane in continuare cel mai folosit vaccin din lume. Punct.

  Iar cu stirile de pe National.ro, iti dorim succes dle BIG :)))))

  PS vedeti Israel si UK care se apropie vertiginos de viata normala.
  Asa e in viata: unii se vaccineaza si asculta de stiinta pura, altii stau pe feisbuc si pe instagrame… :))))

 • Realitatea este ca unica solutie de iesire din criza pandemica este imunizarea!
  Imunizarea se realizeaza prin 2 cai: vaccinare (pentru cine doreste) si imunizarea prin BOALA (cine supravietuieste)!
  Decizia apartine fiecaruia, tipul de vacin nu este decat o problema de obtiune!

 • Cu precizarea ca imunizarea prin boala dureaza mult mai putin decat cea prin vaccinare.

 • Băi BIG! Cam în ce domeniu cercetează MĂRIA VOASTRĂ ? După ce ții morțiș să se vadă că ai în cap nu prea dai semne de cercetător asta dacă nu cumva ”cercetezi” pe la experimentala noastră profund științifică modul în care se zbârcesc roșiile din comerț când le ții 2 luni pe pervaz că și asta cică-i ”cercetare”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.