Buzău. Se forează ACUM. Vezi Video

Imaginile au fost surprinse în urmă cu câteva minute în jud. Buzău la Mărăcineni pe DJ 203K.

Muncitorii forează până la 18 metri adâncime – vezi VIDEO mai jos.

Se vor fora opt puțuri, după care în găurile formate se va introduce armătura și se va turna beton.

Scopul este fixarea sigură de sol a celor patru picioare (două de o parte, două de cealaltă parte) ale noului pod „de la Mangă”.

În cel mai optimist caz, pe noul pod, cu două benzi pe sens, se va putea circula la sfârșitul lunii iunie. Până atunci, șoferii trebuie să stea la semafor sau să să folosească drumul dintre sat și râul Buzău (jumătate asfaltat, jumătate de pământ).

O forare mult mai complexă ar urma să se efectueze la Mărăcineni în lunile următoare pentru a se trage țeavă de gaze de la Vernești (pe sub șoseaua Buzău – Brașov, calea ferată Buzău – Nehoiașu, canalul energetic și râul Buzău). Lucrarea aparține TransGaz – momentan fiind în desfășurare procedura de licitație pentru desemnarea executantului.

Pentru detalii – CLICK pe știrea de mai jos.

loading...

2 comentarii la „Buzău. Se forează ACUM. Vezi Video

  • Despre lucrarea drumului DJ 203K au scris multi si vor mai scrie. Lucrare de mantuiala. 2 benzi spuneti domnu reporter??? Glumiti sigur. Pe tot tronsonul podurile sunt inchise si atenție NUUUUI SE LUCREAZĂ IN WEEKEND!!! CUM E POSIBIL ASA CEVA?
    DE CE NU ASFALTEAZĂ DRUMUL PARALEL, CEL DE PE LÂNGĂ RÂU??? CU RESPECT NELU VASILACHE

  • O bataie de joc la adresa locuitorilor de pe valea Slanicului. Pe drumul catre raul Buzau este imposibil sa circuli, favi masina praf. Cat despre ce cozi infernale se formeaza la semafoare…nu le pasa. Zile intregi in care nu s-a lucrat la pod, in week-end nu se lucreaza. In statele civilizate se lucreaza noaptea la astfel de lucrari, sa nu mai spunem ca si cand se lucreaza nu sunt mai mult de 5 muncitori…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.