„E în comă. Sperăm într-o minune. Medicii ne-au spus că are inima puternică”. Iată de ce și-a dat foc!

El este Florin, strigat și „Pascone” de către prieteni.

Acest băiat de 21 de ani dintr-un sat de la marginea Buzăului (Pogonele, comuna Țintești)  și-a dat foc duminică la intrarea în parcul Crâng.

Conform unor martori ar fi apărut în flăcări dinspre aleea care duce de la toaleta de la Poarta Crîngului. S-a intervenit destul de repede. Fata de la toneta de înghețată a fost perspicace. A chemat în câteva secunde un asistent care oprise ambulanța pentru a-și lua de mâncare de la chioșcul din fața Crângului.

„N-a vrut să se omoare. Doar a încercat să-și impresioneze prietena. Trebuia să se întâlnească cu ea în fața Crângului. Dar ea n-a mai venit. Atunci și-a cumpărat spirtul de la magazin și a făcut gestul necugetat. Probabil că nici el nu s-a gândit că se va arde atât de rău”, a declarat o rudă apropiată pentru buzoienii.ro.

Aceasta a ținut să contrazică zvonurile conform cărora Florin ar fi avut probleme psihice. „Nu-i adevărat. Florin a fost până duminică un băiat normal. Cuminte și muncitor. Mama i-a murit demult, a fost crescut de bunica și de tatăl lui. Toată lumea plânge după el. De la copil la bătrân”.

Despre Florin au vorbit pentru buzoienii.ro și ultimul său patron, dar și o funcționară a Primăriei Țintești.

„Nu m-am gândit niciodată. Florin era un băiat muncitor, sârguincios. Chiar a fost promovat de curând. Nici vorbă să fi avut probleme psihice” – angajator


„Îl știu pe Florin de mic. A învățat la școală la noi la Pogonele. Era un băiat bun. Nu e adevărat ce s-a zis că ar fi avut probleme psihice. Am auzit că iubea o fată foarte mult, iar dragostea i-a luat mințile” – funcționară primăria Țintești

„Sperăm într-o minune”

Ultimele vești, și cele mai importante, despre sănătatea băiatului sunt și bune, și rele.

Bune în sensul în care Florin a supraviețuit. Rele pentru că starea lui e gravă. De duminică se află internat la terapie intensivă la Spitalul de Arși din București.

„Florin e în comă. Nu și-a revenit. E grav. Medicii ne-au spus că are inima tare. Sperăm într-o minune și că va supraviețui. Tatăl său a mers la București de la spital. Săracul om e terminat, abia mai scoți două vorbe de la el. Florin e singurul său copil”, ne-a declarat ruda apropiată.

Te rugăm distribuie această știre dacă ți s-a părut interesantă!


Citește și: Continuă aglomerația din Buzău înspre podul de la Mărăcineni. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„E în comă. Sperăm într-o minune. Medicii ne-au spus că are inima puternică”. Iată de ce și-a dat foc!

  • Nu inima conteaza in arsura,ci rinichii ,care preiau sarcina pielii, de organ excretor. Iar rinichii cedeaza in 15-20 de zile, din momentul in care incep sa fie suprasolicitati.

  • Nu și-a dat foc cu spirt , pune în palma un pic de spirt și aprinde cu ceva , vei vedea ca nu te frige , el și-a dat foc cu diluant de vopsea !

  • Când comentezi aşa cum ai facut-o, gândește-te la faptul că nu eşti indestructibil. Dacă ai fi tatăl sau bunica acestui copil si ai citi ce-ai scris cum ar fi? Deşteptule!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.